DEN HEMLIGA KOCKEN LAGAR – DEL 2

29 oktober - 9:31

APPROVED FOOD by JW – Helstekt fläskytterfilé

Ta 2-3 kg fläskytterfilé och lägg i en ugnssäker form. Stick in en ugnstermometer i den tjockaste biten. Smörj in köttet rikligt med Allround-marinad eller annan kryddning. In i ugnen på 175 grader. Öppna ugnen då och då och häll över skyn på köttet. Ta ut när innertemperaturen närmar sig 70 grader. Låt vila i minst tio minuter. Skär i tunna skivor och servera med råstekt potatis och en salsa.

Näringsvärde på köttet per 100gram:
Kcal 116
P 22
K 1
F 2
Sen tillkommer potatis och salsa men den är försumbar.
/JW 

6 Responses to “DEN HEMLIGA KOCKEN LAGAR – DEL 2”

  1. Thomas skriver:

    Argh så gott!

  2. […] APPROVED FOOD by JW – Helstekt fläskytterfilé […]

  3. K skriver:

    Första dagen på PF och så får man detta slängt i ansiktet….jag döööör, vad gott! Ge mig maaaaaat! ;-D

  4. Max Timander skriver:

    67 grader föredrar jag :)

Lämna ett svar


nio + tre =