2007 vs 2012

16 februari - 21:30

Så jäkla kul kvitto!

Rensade ur alla flyttlådor och roddade från flytten. Hittade ett papper med mina mått från 2007 och 2008.
Tog tag i måttbandet och bad emily fatta pennan (därav den fina handstilen till höger). Gissa om jag blev glad. Mina vader har växt 4 cm på 5 år! (visst inga jätteframsteg men FRAMSTEG!)
Ni kan själv läsa er till min utveckling. 10 cm armar på 5 år blanda annat! woop woop, bättre kunde inte kvällen bli..

2007-06-10 Vikt 82 kg (tror jag var nydietad här så det skall tas med en viss fettskillnad)
2012-02-16 Vikt 105 kg

FY FAN VA STOLT JAG ÄR ÖVER MIG SJÄLV!

Taggar:

15 Responses to “2007 vs 2012”

  1. jonathan skriver:

    Fan vad kul :) Du har då mycket finare handstil än mig! Den högra av Emily är.. ja mycket bättre den med.. :D

    • Gustaf Ollas skriver:

      Haha men de där är inte mitt snyggaste ;) (OBS! skrev inte lappen med syftet att kasta upp den på ploggen 5 år senare så lite finare kan nog både du och jag om vi försöker ;))

  2. Jean skriver:

    Mkt bra. Att få ner det kvantitativt stärker en.Keep on, tanken slår mig att tänk om tillväxten fortskrider i samma takt 10 år till. Måtmässigt skulle vi inte tro det men varje människa är unik. Dock kan det bli svårt i vardagen…

    Men för att åter ge lite inspiration. Kolla denna legend:

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tJQgwqojirs

    1.59-2.11 vilken passion. Speciellt laddningen vid 1.59,50 den visar på symbios.

    • Gustaf Ollas skriver:

      Well de säger ju att testonivåerna sjunker brutalt när man närmare sig 30 så om jag håller i min utveckling i 5 år till är jag nöjd!
      Jo precis, vardagen kommer ju se annorlunda ut.
      Ska beskåda lite Ricky igen (antar jag?)

  3. AB skriver:

    Bra jobbat!

  4. Pär W skriver:

    Bra jobbat Gustaf! Keep it up!

    Trevlig helg!

    Mvh
    Pär

  5. Krille skriver:

    Vilken utveckling dina armar har växt som ogräs!! :D har också gjort sånna där mätningar de går sakta men säkert framåt, kul att spara och se utvecklingen : )

  6. Tank_JR skriver:

    Grymt kul och inspirerande blogg….Har sj,tänkt att starta en …men då ja inte för nån bok över reps,vikter,sett mm förutom små notisar på års bästa,samt varken käkar tillskott förutom whey 80 ibland som är helt OK och inte sköter min kost mer än husman o skräp så är en blogg ganska värdelöst haha sen tränar ja inte spec mycke längre heller för den delen …förutom i perioder..kör mest helkropp eller oftast…då de passar mig bäst…..men anyway Gustaf ..med tanke på hur nogrann du är o hur mycke timmar du lägger ner så kan ja ju säga att jag kick your ass anyway haha närå..men 181cm 30.år 107 kg …biceps 44cm på båda ..vader utan att träna dem 42cm ..midja 93 ,..bröst under arm…gissar att de är taget under armarna,över bröstet och armhålorna …113cm …dock sa sägas att du skulle se bättre ut på en scen än vad jag skulle göra haha …men kör hårt o good luck !!! mvh/tank JR

    • Gustaf Ollas skriver:

      Okej, tack för motivationen och sen vill du slå ner mig direkt? ;)
      Du är ju 12 cm kortare än mig vilket gör det lättare att ha bra mått.. dock vet jag inte om mina mått är så häftiga att slå? Jag mäter bara mot mig själv och det är det enda som räknas.. jag har en kompis som har 50 i armar, 70 i midja, är 20 år och bänkar 200 med 50 cm vader.. inte så relevant kan jag tycka? :)
      Det är ju omöjligt att jämför med varandra då alla har olika förutsättningar? Kan hända att jag har mindre fett än dig tex? De blir lixom bara.. onödigt att spekulera men grattis. Bra jobbat! Du verkar ju ha talang för de här så varför tränar du inte och sköter din kost? Då skulle du ju vara Arnold 2?
      MVH G

  7. Tank_JR skriver:

    haha ja kanske de ..men jag är för lat och bekväm ..klart ja tränar rätt mycke i perioder men de krävs högre dos av både träning o dicsiplin för att de ska bli nått o de har ja däremot inte …men de verkar du ha destå mera av ..haha slog ner o slog ner ja dryga mig bara ..sen skrev ja i slutet att du skulle se bättre ut på scen än jag o de visar att ja inte har svårt att ge andra cred…så enbart självgodhet besitter ja inte ..men anyway imponerande utveckling

Lämna ett svar


+ fem = nio