DEN HEMLIGA KOCKEN LAGAR PROTEINFYLLD BLÅBÄRSPAJ

10 februari - 16:58

APPROVED FOOD BY JW

Recept:
2,5-3 dl havregryn
5 skopor (de små) vaniljcasein
Vaniljpulver (lite)
Bakpulver (liiiiite)
Salt (liiiite)
Kanel (ganska mycket)
3 matskedar lågkaloriäppelmos (med aspartam)
0,5 dl Pofiber
0,5 dl Hermesetas
0,5 dl mjölk

Blanda allt i bunke med gaffel eller liknande. Bred ut i en smord pajform (jag hade lite olja som jag smetade ut först)
Häll sen på önskad mängd bär. Jag hade lite hallon ovanpå blåbären. Jag har även sparat lite smet som jag kladdat ut över bären. Strö över lite havregryn och kanel.
In i ugn på ca 170 grader i 20 minuter. Ta ut, svalna och ät!
/JW genom Gustaf