FOKUSERA PÅ UPPGIFTEN

13 november - 9:39

kroatien-2016-49copu
När vi har det så bra som vi har det i Sverige är det lätt att vi hela tiden vill vara 100%, ibland även mer än 100%, iaf när det kommer till min egen prestation och min leverans. Senaste veckan har jag varit sjuk, inte sjuk sjuk men rätt förkyld och tillräckligt kass för att inte träna och köra på i vanliga takt.

I vanliga fall tycker jag det är extremt jobbigt att inte kunna göra allt jag normalt gör i min vardag. Minns tidigare sjukperioder när jag efter 2-3 dagar klättrar på väggen och frustrationen sprutar ur öronen.
Den här perioden var annorlunda. Mitt fokus låg enbart på att blir frisk. Vila så mycket det går, sova ordentligt och äta bra. Idag Söndag, nästan en vecka efter första sjukdagen känner jag mig mycket bättre. Under tiden när jag inte tränat och jobbat lika mycket har jag istället kunna fundera och reflektera över andra saker. Att våra sjuk, att ta det lugnt, att koppla av på riktigt, är precis lika viktigt som att kunna köra all in. Det slog mig i förrgår att jag inte ska piska sönder mig själv detta år. Målet är att ha ett bra och stabilt tempo i 10-tals år framöver och för att palla det behöver jag med jämna mellanrum ta det lugnare och se det ur ett helikopterperspektiv mer.

Har nu listat 5 saker jag behöver i min vardag för att fortsätta driva och ha kul framöver. Den listan håller jag dock för mig själv.
Äventyr med Henrik idag. Han har en överraskning planerad för oss, ska blir sjukt kul!
Ta hand om Er
/Gustaf

Taggar:

4 Responses to “FOKUSERA PÅ UPPGIFTEN”

  1. F skriver:

    Kära G

    Kan möjligtvis listan lukta lite; Bench4Bieber, Lift4Bieber, Squat4Bieber?

    Jag måste ge dig beröm för det du redan nu har uppnått med ditt arbete och ditt företag. Hur är egentligen känslan av att anställa någon för ens eget företags räkning? Måste vara mäktigt! På ren franska – Fan vad härlig du är G!

    Jag vet inte hur du tänker med bloggen, om du tänker fortsätta uppdatera den eller om den uppslukar för mycket tid. Vad än utfallet blir så hoppas jag att du inte ”stänger ned” sidan – Jag tittar in och läser äldre inlägg när jag behöver en motivations boost. Det kanske låter konstigt men att ”gå tillbaka” några år och läsa om den Gustaf, som skrev då – hur han tacklade motgångar och strävade efter mål, jämfört med Gustaf nu – Hur resultaten blev av de val som gjordes. Vilken grej!

    Önskar dig all lycka.

    Bästa hälsningar, F.

    • Gustaf Ollas skriver:

      Mr F! Härligt med en så lång och go kommentar!
      Haha klart den luktar bieber! We all love him!

      I början är det jäkligt läskigt, att pengarna ska räcka till inte bara en utan två löner, men samtidigt är det häftigt att anställa sin första. Det är också den svåraste anställningen, tvåan, trean och fyran är lättare kan jag säga!
      Tack för de orden, går la rätt bra men du vet hur jag är, vill bli nöjd och nå långt haha :)

      Jag tänker skriva sporadiskt när jag känner för det och det finns något att dela med sig utav. Roligt att du ändå hittar lite bra inlägg som funna kvar där ute. Har länge funderat på att sätta ihop alla best of till en bok, just for fun men har inte tid att sitta och gå igenom alla åren av inlägg ;)
      Tycker själv det är skoj att gå tillbaka för då var vissa utmaningar gigantiska, nu är de småsten. Det innebär också att mina utmaningar idag (som jag upplever som stora) om något år är just småsten det också.
      Tack för stöd mannen!
      Allt gott
      /G

  2. O.L skriver:

    Hej Gustaf. Har testat på ditt schema maximal muskeltillväxt via muscels.Har du någon länk till schemat då sidan verkar ligga nere?
    Grymt schema!

    Lycka till med allt!

    // Oskar

    • Gustaf Ollas skriver:

      Hej Oskar!
      Tack för kommentaren.
      Hmm.. kan ligga på någon Hårddisk någonstans men finns inte på någon mer länk än vad Muscels.se så vitt jag vet. Prova kontakta dem och se ifall de har driftstörningar eller om den ligger nere permanent.
      Hör av dig annars så kan jag leta lite :)
      Allt gott /G

Lämna ett svar


fyra + = tio